JboK Kukat nousevat erämään suolaisesta maasta...

Orjat

Eliitin orjat

 

Toivo muutoksesta parempaan on muuttunut turhautumiseksi ja katkeruudeksi. Skeptisyys lisääntyy ja viha kasvaa. Mitä enemmän vihapuheesta puhutaan ja sitä vastustetaan ”vihalla” ja rangaistuksien pelolla sitä enemmän näen järjen sumentuneen ja kieltämättä se ahdistaa ja nostaa vihaa ilman, että edes tarvitsee tehdä mitään. Ei tarvitse edes olla vihainen, se työnnetään suoraan alitajuntaasi suhteessamiljoonakertaisessa suhteessa. Tämä merkitsee sitä, että olemme menettämässä vapautemme ja se merkitsee myös sitä, että elämme autoimmuunisessa sairauden tilassa, jossa vaaditaan sananvapautta rajoittamalla sitä.

 

Mielikuvat hajoavat ja se mitä luulimme totuudeksi, kielletään pakolla. Perheet – ja yhteisöllisyys kärsiin ja siitä alkaa kärsimään koko ihminen ja yhteiskunta.

 

Elämme yhteiskunnassa, jonka todellisuus on rakennettu illuusion varaan. Tietoinen mielemme on auttamattomasti häviöllä, ja mitä enemmän informaatiota kasautuu yhteen hetkeen – päällekkäiseen aikaan, sitä pienemmäksi käy meidän mahdollisuutemme tunnistaa ajatuksiamme omiksi – vaikka väitämmekin toisin. Olemme vääjäämättömästi tappiolla. 
 

Väitetään, että tietoinen mieli kykenee käsittelemään noin neljäkymmentä viestiä sekunnissa mutta alitajunta käsittelee sekunnissa 40x 1000000 eli noin neljäkymmentämiljoona viestiä sekunnissa. Kuka siis hallitsee meidän ajatteluamme ?

 

Alitajunnalla ei ole loogista päättelykykyä. Alitajunta tottelee sinne jo ladattuja symboleita, se on kollektiivinen ja siksi sen käytön pitäisi olla erittäin vastuullista. Helpoiten huomaat ehkä symboleiden käytön uskonnoissa ja uskonnollistyyppisissä ( uskonnot, sekulaariset uskomukset)Natsi Saksa käytti taitavasti hyväkseen ihmisen piilotajuntaa tarkoitusperiinsä, jotka olivat paljon laajempia mitä nykyhistoria meille antaa ymmärtää. Sillä sama peli jatkuu ja natsien propaganda onkin ollut hyvä käytännön oppiväline. Natsien propaganda toimii hyvin myös kääntäen tai monenlaisina muunnoksina mutta perusidea on sama. Sota oli vain välivaihe matkalla kohti todellista päämäärää.

 

On mielenkiintoista, että meidän jokainen reagointimme voi palvella voimavarana ja kuitenkin edellä kirjoitetun perusteella voimme kysyä; onko henkilö sama kuin hänen käyttäytymisensä ? Jos, ylivoimainen piilotajunta ohjaa käyttäytymistämme niin relevantti kysymys on; mikä, kuka ja millainen minä olen oikeasti? Kuka minun ajatteluani ja käytöstäni ohjaa ?

Pitää ymmärtää, että ”eliitti” eli valtaapitävä koneisto ohjailee ihmisiä ja kokonaisia kansakuntia haluamaansa suuntaan. Rahan ja vallan ympärille kietoutuu kaikki, mitä maailmassamme tapahtuu globaalilla tasolla.

 

Meidän alitajuntamme on joka hetki valjastettu rahaeliitin taajuudelle. Tämä ei voi olla vaikuttamatta arkipäiväiseen käyttäytymiseemme, eikä se voi olla vaikuttamatta myös uniimme. Karkeasti sanottuna me olemme itse robottiarmeija, joka toteuttaa oman kuolemansa ja mitätöi merkityksensä koneiston tarpeellisena osana. Tuskin kukaan voi olla niin naiivi, että uskoo rahan täyttävän jotain muuta funktiota kuin ”jumalan”.

 

Meidän tulisi joka päivä ihmetellä arkipäiväisiäkin asioita. Meidän tulisi ihmetellä, tuntea uteliaisuutta sekä halua kokeilla kääntää asioita päälaelleen. Tämä voisi auttaa kritiikkiin tarkentumiseen ja myös lisätä uskoa todelliseen muutoskykyyn ja antaa uskallusta astua meille valmiiksi pureskellun totuuden ulkopuolelle. Jokainen voi siis olla yksilönä sellainen voimavara joka ei hairahdu eliitin tarjoamaan mystiseen kunnioitukseen.

 

Nykyisen tekniikan ja valvonnan aikana olemme menettämässä sataprosenttisesti kykymme toimia oikein, pyrkiessämme kohti kestävää positiivista tavoitetta ajatellen yksilöä, kansakuntia ja koko ihmisen tulevaisuutta tällä maa planeetalla.

 

Jokainen ihminen oppii asioita ja mieltää ne kokonaisuuksia omimmalla tavallaan mutta symbolikielessä l. alitajunnan kielessä, tietoinen mieli on usein autuaallisen tietämätön ja siksi toimii myös vailla itsetutkivaa ja korjaavaa kritiikkiä.

 

Emme enää voi välttyä symboliikalta eli mielemme ja toimintamme ohjaamiselta ulkoapäin. Ns. eliitti on ottanut käyttöön kaikki mahdolliset keinot ajaa läpi haluamansa; se haluaa itse jumalaksi. Ja tätä kohti olemme vääjäämättömästi menossa. Se käyttää tähän varmoja ja yksinkertaisia keinoja. Tiedetään, että yksilön maailmankuva muodostuu aistiemme välittämänä tietona siis näkö- kuulo-, haju-, maku-, tuntoaistien välityksellä – puhutaan visuaalisista, auditiivisista ja kinesteettisistä aisteista. Kaikki nämä aistit on alistettu täyttämään tiettyjä tarkoitusperiä. Niiden tarkoitusperien alkukoti on siellä, missä on raha.

 

Symbolit, jotka vaikuttavat alitajuntaamme ja käyttäytymiseemme ovat energiaa, ne ovat taajuuksia värähtelyitä, ne ovat olemassa ja vaikuttavat jatkuvasti ja niiden kautta voidaan vaikuttaa haluttuun suuntaan. Kuinka paljon ääniä ja kuvia kulkee ympärillämme jatkuvasti ? Avaamalla television tai radion voimme muuntaa taajuuden meidän asteillemme sopivaksi. Jos nämä aparaatit jotka välittävät sähköisiä ääniaaltoja ovat suljettu, emme kuule niiden informaatiota. Ovatko nämä energiat, tasot ja värähtelyt silti olemassa ? Ovat. Mutta eivät ole, jos meitä aisteinemme ei ole olemassa. Tuskin juuri kukaan voi elää informaatiosaastan ulottumattomissa. 

Onko niin, että olemme degeneroitumassa kaikelle informaation ylitarjonnalle niin, että emme kykene enää kuuntelemaan mitä maailma ja luonto haluaa meille kertoa. Informaatioverho on vedetty silmiemme eteen, joten olemme maailman suhteen eksyksissä ja silti suuren paineen alla, koska tietoa kasaantuu aina enemmän ja enemmän yhteen pieneen hetkeen. Sen ”paine” alkaa olemaan kohta niin korkea, ettemme kestä sitä vaan se murskaa meidät alleen, joko kaatumalla tai sitten kuin prässi puristaa meidät kasaan käskytettäviksi roboteiksi eli orjiksi.

Usein sanotaan, että jos jokin ei toimi – toimi toisella tavalla, ratkaisuja on aina useita vaikka ne kaikki tuovatkin mukanaan uusia ongelmia. Ilman ongelmia emme siis selviä nykyisenkaltaisessa maailmassa ja mitään muutosta parempaan ei ole ihmisenohjaamassa maailmassa näkyvissä.

No, mitä haittaa tästä degeneroitumisesta tai mielen saastumisesta sitten voi olla. Ainakin kaiken nykyisen kehityksen seurauksena valvonta ja paranoidisuus tulee lisääntymään ja ihmiset jakaantuvat. Jopa perheetkin joutuvat ikään kuin sisällissotaan toistensa kanssa. Toki perhedynamiikkaan kuuluu lasten kasvu ja myös kapinointi eli itsenäistymiseen johtavat tapahtumat. Lyhyesti kaikesta edellä kirjoitetusta on seurauksena; aggressiivinen ja väkivaltainen maailma jossa ei ole sellaista moraalikäsitystä joka suojelisi yksilöitä ja ihmiskuntaa. Olemme kuin murrosikäiset lapset jotka kapinoimme Jumalaa vastaan.


Omat kykymme ovat hyvin rajoitetut ja kaikenkattavan ja lisääntyvän kuonan peitossa. Vaikuttaa siltä, että jollei ihminen kykene virittämään itseään sellaiselle taajuudelle, jossa hän kuulisi Luojansa äänen olemme hukassa. Jumalan ääni kuuluu, jos me olemme kunnossa, jos meidän vastaanottimemme on toimiva. Jotta elämää ylläpitävät äänet olisi kuultavissa, pitää psyyken- ja sielun olla sellaisella henkisellä viritysasteella, että se on kykenevä kuulemaan ja tulkitsemaan sanoman oikean sisällön.

 

Valitettavasti kristinuskoon on hiipinyt tarkoituksia, joilla hämärrytetään ja petetään uskovia ihmisiä ja niidenkin lähteenä on raha. Usko ei ole jatkuvaa armonlahojen mankumista Jumalalta vaan usko Jeesuksen Kristuksen pelastustyöhön. Se on niin suuri suunnitelma, että kaikki muu on mitätöntä verrattuna ristinkuolemaan.

 

Ja lopuksi; raha on jumala joka ei siedä rinnallaan muita jumalia ja uhraa kustannustehokkuuden hyväksi kaiken, se on jumala joka odottaa nöyryyttä tapahtumien suhteen. Kuulostaako tämä tutulta ? Raha on uskonto ja jumala joka lupaa kilvoituksen voittopalkinnon, kunhan vain uskot siihen.

 

”Eliittin” luoman näkymättömän käden toimintaan puuttuminen koetaan raha uskovien piirissä rienaukseksi – ihmishengillä ei ole muuta tarkoitusta kuin toimia välineenä rahalle. 

… anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät ….

 

jbok

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

"Ja lopuksi; raha on jumala joka ei siedä rinnallaan muita jumalia ja uhraa kustannustehokkuuden hyväksi kaiken, se on jumala joka odottaa nöyryyttä tapahtumien suhteen. Kuulostaako tämä tutulta ? Raha on uskonto ja jumala joka lupaa kilvoituksen voittopalkinnon, kunhan vain uskot siihen" Näin se valitettavasti on.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kohta 80-vuotisen elämäni aikana en ole nähnyt yhtään kertaa ihmisen tappamista. En ole nähnyt koskaan miten ihmistä lyodään puukolla selkään tai ammutaan niin että veri roiskuu päästä tai rinnasta.

Mutta useimmilta TV-kanavilta tulee pelkkää tappamista yötä päivää, vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Useimmat nuoret ovat nähneet tappamista satoja tuhansia kertoja. Luulisi että tällainen opetus menee tajuntaan? Tämä on pelien ja viihteen tärkein opetus.

Toimituksen poiminnat